İş GYO'dan kampanyaya destek!
'Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye' kampanyasına İş GYO, iki projesiyle destek veriyor. Manzara Adalar projesi Kartal'da, İnistanbul projesi ise Topkapı'da yükseliyor.

İş GYO, GYODER'in destek verdiği "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci etabına destek vermek amacıyla harekete geçti. Kampanya kapsamında 240 aya kadar kredi kullanılabilecek İş GYO'nun Manzara Adalar ve Nef ile birlikte hayata geçirdiği İnistanbul projesinde geçerli olan kampanya kapsamında 0.19'dan başlayan kredi faiz oranları sunuluyor. İş GYO'nun projeleri ve özellikleri ise şöyle:

Yüzde 0,19 faizle satışta
Kampanyanın ilk ayağında olduğu gibi gayrimenkul sektörüyle dayanışma içinde harekete geçen İş GYO, Manzara Adalar projesinde dev bir kampanyaya imza atıyor. Konut alıcıları, kampanya kapsamında 60 ay için yüzde 0,19,120 ay için yüzde 0,50, 240 ay için ise yüzde 0,75 faiz oranları ile Kartal'daki Manzara Adalar projesinde ev sahibi olabilecek. Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alan ödüllü Manzara Adalar projesi, yine prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması PerkinsEastman imzalı. 1+0'dan 5+1'e kadar değişen 975 konut ünitesi barındıran Manzara Adalar, aynı zamanda ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlara da sahip gerçek nitelikli bir karma proje. Yüksek yatırım değerine sahip Manzara Adalar projesinin 2018 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması ve teslim edilmesi öngörülüyor.

4 farklı proje:İnistanbul
İş GYO ve Nef tarafından işbirliğiyle Topkapı'da hayata geçirilen İnistanbul projesi ise önünden metro geçen, Cevizlibağ metrobüse 1 km. uzaklıkta bulunan, foldhome konseptine sahip bir proje. Konumu ve imkânları itibarıyla önemli projelerden olan ve yatırım değeri açısından Türkiye'nin en kazançlı gayrimenkul projeleri arasında yer alan İnistanbul, dünyaca ünlü mimarlık ofisi Perkins + Will tarafından tasarlandı. 130 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alan İnistanbul'da daire büyüklükleri 49 metrekare ile 225 metrekare aralığında değişiyor.4 farklı projeyi içeren İnistanbul'un ilk iki projesi olan Gala ve Lokal'in teslimleri Aralık 2017 ve Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleşecek. İş GYO ve Nef in işbirliği ile hayata geçirdiği İnistanbul projeleri de kampanya süresince 60 ay için yüzde 0,120 ay için yüzde 0,45, 240 ay için yüzde 0,79 kredi faizi ile sunulmaya başlandı.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181