İstanbul Bayrampaşa estetik bir görünüm kazanıyor!
Bayrampaşa Belediyesi, daha güzel, daha yeşil ve daha düzenli bir Bayrampaşa için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor. Bayrampaşa Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Muratpaşa Mahallesi Onarım Sokak’ta yolu daraltan 3 katlı bir binanın kamulaştırılması sağlandı. Kamulaştırma işleminin ardından da bina iş makineleri ile yıkıldı. Kamulaştırma sonrası kazanılan alanın bir bölümü yol, bir kısmı da yeşil alan olarak değerlendirilecek.

“YEPYENİ BİR BAYRAMPAŞA HAYALİMİZ VAR”
Yıkımı yakından takip eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, “Bayrampaşa’mızı tepeden tırnağa dönüştürmek ve daha da güzelleştirmek için aralıksız çalışıyoruz. Yepyeni bir Bayrampaşa hayalimiz var. Bu hayali gerçekleştirebilmek için her ayrıntıyı düşünmek zorundayız. Daha güzel ve yaşanabilir bir Bayrampaşa için vermiş olduğumuz mücadele devam edecek” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181