İstanbul Gaziosmanpaşa'da tehlike arzeden bina yıkıldı!
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede eski ve yıkılma tehlikesi arzeden binaları yakından takip ederek, vatandaşların can ve mal kaybı yaşamaması amacıyla tedbirlerini alıyor. İslambey mevkii Aklar Sokak’ta bulunan 3 katlı bir bina yıkılma tehlikesi arzettiği gerekçesiyle Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Binanın bulunduğu zemine oturması ve olası yıkılma ihtimaline yönelik evsahibi vatandaş tarafından yapılan ihbarı değerlendiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, binada oturan üç aileyi tahliye ederek yıkımı gerçekleştirdi. Bina boşaltıldıktan sonra gerçekleşen yıkımla olası bir can ve mal kaybının önüne geçilmiş oldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, “Burada yıkım gerçekleştirdiğimiz bina tamamen Zeytinburnu’nda yaşanan acı olayın bir benzerinin yaşanmaması içindir. Bina sahibi vatandaşın ihbarı üzerine yaptığımız incelemede binanın bulunduğu zemine oturtuduğunu ve yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını tespit ettik. Bu tespitin ardından vatandaşları hızlıca bulundukları binadan tahliye ederek, yıkım işlemini gerçekleştirdik. İlçemizde bu tip yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan binalara karşı tedbirlerimizi en üst düzeyde almaya devam edeceğiz” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181