İstanbul Silivri Yenimahalle'de arsa tapuları teslim edildi!
Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönüm alanda yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Başkan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Yeni Mahalle (tapuda Alibey Mahallesi) Konutlar Bölgesi’nde Gazitepe Mahallesi’ne giden yolun sağ ve solunda 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan, yaklaşık 800 dönüm alanda yapılan imar uygulaması sona erdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, arsa tapularını temsili bir törenle vatandaşlara teslim ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Söz konusu alanda kamuya; okul, cami, spor alanı, sosyal donatı alanları, yol ve yeşil alanlar olarak 375 dönüm alan ayrıldı. Yeni arsa tapularıyla imar ve ruhsat verilmeye başlanacak.  Söz konusu alan 4 kat konut alanı olup, emsal e=0,80’dir.

Silivri Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181