Kağıthane'de Sultan Selim Mahalle Kompleksi hizmete açıldı!

Kağıthane Belediyesi, 2 sene öncesine kadar araçların gelişi güzel park ettiği, çocuk ve gençlerin boşa zaman geçirdiği metruk bir araziyi bugün İstanbul'da eşine az rastlanılır kültür ve yaşamın merkezlerinden biri haline getirdi.

Toplam alanı 21.445m2 olan ve 36,5 milyon Türk Lirasına mal olan Sultan Selim Mahalle Kompleksi ile prestij sokakların açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Törene Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ekrem Erdem ve Fatma Benli, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan açılış öncesinde yaptığı kürsü konuşmasında, “İstanbul’un medeniyet merkezlerinden biri olan Sadabad’ın göbeği Kâğıthane’deyiz. Kâğıthane’siz bir İstanbul düşünülemez. Kâğıthane’nin gelişimini, dönüşümünü görmeyen, İstanbul’un gelişimini ve dönüşümünü göremez. Çeperlerdeki çalışmalar bir yana, adeta merkez olan Eyüp’ün komşusu, Haliç’in yanında ve Sadabad’ın merkezinde olan bu özel ilçemiz, İstanbul’un özeti ve en nadide ifadesidir” dedi.

Kürsü konuşmaları sonrasında kompleksin açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri çok sayıda vatandaşla ile birlikte kompleksi gezdi. Yeni yapılan 34 eserin daha 3 ay boyunca belirli günlerde açılışlarının gerçekleşeceğini kaydeden Kâğıthane Belediye Başkanı Kılıç, şunları söyledi:
“Açılışını gerçekleştireceğimiz eserler içerisinde mahalle konağı, çocuk parkları, yeni tarihi eserlerin restorasyonları var. Birçok değişik alanda yaptığımız çalışmaları hizmete açacağız. Mahallemizde çok önemli bir eseri açtık. Eserlerimizin Kâğıthane için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hizmetlerimiz artarak devam edecek.”

SULTAN SELİM MAHALLE KOMPLEKSİ
Açılış sırasında protokol ile birlikte tesisi gezen vatandaşlar, 400 kişilik 2 adet amfi salonu, 6D ve sinema salonları, İSMEK, muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi, seminer salonları ve iç bahçe, PTT ve İSKİ ödeme merkezi, kütüphane, spor merkezi, mescid, yeşil alan ve çocuk parkları olan Sultan Selim Mahalle Kompleksi'ne büyük ilgi gösterdi. Sultan Selim Mahalle Kompleksi içerisinde bulunan hizmetler vatandaşlardan tam not aldı.

33 YENİ ESER DAHA HİZMETE AÇILACAK
Kağıthane’ye kazandırdığı projelerle ilçenin çehresini değiştiren Kağıthane Belediyesi, aralarında kültür merkezleri, spor kompleksleri, yaşam beceri atölyeleri, park ve prestij caddelerin de bulunduğu 34 eseri daha hizmete açmaya hazırlanıyor.  Yapımı tamamlanan dev tesislerde vatandaşlara sağlık, spor ve sanat alanlarında hizmet verilecek.

Kağıthane Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181