Kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi yakında açılıyor!
İlçeye kazandırdığı spor tesisleri ve kültür merkezleri ile ilçe sakinlerinin sosyal gelişimine önemli katkıda bulunan Kağıthane Belediyesi’nin bu alandaki yatırımları devam ediyor. Hamidiye Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Hamidiye Spor Kompleksi inşaatında sona yaklaşıldı. Yakın bir zamanda vatandaşın hizmetine sunulacak olan kompleks açıldığında özellikle spora meraklı çocuk ve gençlerin yeni adresi olacak.
İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu, otopark, antrenör ve doktor odaları ile idari birimlerin bulunacağı kompleks 7200 m2’lik alana inşa edildi.
Komplekste çocuklar için masa tenisi, jimnastik ve satranç; yetişkinler için ise yüzme ve fitness branşlarında ücretsiz hizmet verilecek. Tesisten faydalanmak isteyen vatandaşlar 1 Ağustos 2017’den itibaren Hamidiye Spor Kompleksi’ne giderek başvuruda bulunabilecekler. Kayıtların tamamlanmasının ardından başlayacak olan dersler ile birlikte Hamidiye Spor Kompleksi hizmete açılmış olacak.
Kayıt için gerekli evraklar ise şu şekilde ; 

2 adet vesikalık fotoğraf
Kimlik fotokopisi
Sağlık raporu (Yüzme branşına kayıt olanlar için ayrıca Hepatit A ve tam idrar tahlili gerekmektedir.)

Kağıthane Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181