Kağıthane modern bir şehir olacak!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, bölgenin modern bir şehir olacağını söyleyerek, "Yenileme yaparken yeni spor alanları, kültür merkezleri, yollar, okul alanları, yeşil alanlar ve sağlık alanları üretiyoruz" dedi.

Yaptıkları çalışmaların Kağıthane'yi girişimciler için de gözde bir ilçe haline dönüştürdüğünü ifade eden Kılıç, şöyle konuştu: "Kağıthane tam bir çekim merkezi haline geldi. Yabancı projeler burada uygulanıyor. Türkiye'nin en iyi girişimcileri projelerini Kağıthane'de uyguluyorlar. Ödül alan birçok proje Kağıthane'de hayata geçti. Kamunun ve özel sektörün yapmış olduğu yatırımlar Kağıthane'yi çok farklı bir noktaya getirdi."

30 yıldır bölgede konut inşa eden Erka Grup Başkanı Erol Karagöz ise, "Kağıthane'de dönüşüme çok ihtiyaç var. Dönüşüm, Büyükdere Caddesi'ne yakınlığı ve ulaşım olanakları sayesinde bölge gittikçe değerlenecek" dedi. Kağıthane'den çıkan bir firma olarak ilçeye olan gönül borçlarını da kentsel dönüşüm projeleri yaparak ödeyeceklerini söyledi. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181