Kartal Belediyesi metruk binaları yıkıyor!
Kartal Belediyesi; Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tarafından kamulaştırıldıktan sonra 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında, ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlike arz eden metruk binaların Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkımı için kolları sıvadı. 

Bu kapsamda Kartal Petrol İş Mahallesi Sancaktar Caddesi’de 11200 ada 364 Parsel 314 bin metrekarelik alanda can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların yıkım çalışması gerçekleştirildi.

Yıkıma, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Başkan danışmanları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. İlçede insan ve çevre güvenliğini, çevre sağlığını tehdit eden ve kötü görüntüye neden olan metruk yapılarla ilgili çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Altınok Öz, kamulaştırılan bu tür alanları, yeşil alan, park ve yol olarak düzenleyerek Kartal halkının hizmetine sunacaklarını söyledi.   

Kartal belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181