Kartal Belediyesi yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor!
Kartal Belediyesi, ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği ekipleri, Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Güvekandili Sokak, Yeni Mahalle Pamukkale Sokak ve Çavuşoğlu Mahallesi Çobanyıldızı Sokak’ta yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştirdi. 

Kartal’da Yeni Yollar Açılıyor
Kartal Belediyesi, vatandaşların ulaşımı ve trafik akışının daha güvenli olması için Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi Güvekandili Sokak’ta yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmayla, yollar birbirine bağlanarak ulaşım kolay hale getirildi. Yeni açılan yol, 80 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yapılarak Kartallıların hizmetine sunuldu. Bu çalışmada 800 m² tesviye yapılırken, 5³ kum mıcır kullanıldı, 142 m² stabilize malzeme kullanılırken, 37 m² duvar yapıldı, 147 m² hafriyat alınan çalışmada 626 m² kilit taşı yapıldı, 508 mt bordür ve tretuvar yapıldı. 2 adet baca tamiri, 6 yağmur suyu kanalı, 30m² dolgu yapıldı. 13.220 kg asfalt serilen yolda 14 ızgara temizliği yapılırken, 3 m² beton atımı yapıldı. 12 adet sınır elemanı, 120 mt asfalt kesimi, 30 tranşe açımı, 5 çöp konteyneri, 6 koruge boru döşemesi, 38 ağaç dibi ızgara ve 6 mt elle kanal temel kazıması yapıldı ve sonrasında yeni yapılan sokağın yol bağlantılarını yaparak trafiğin sağlıklı şekilde çalışmasını sağladı.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği, bir diğer yol genişletme çalışmasını Çavuşoğlu Mahallesi Çobanyıldızı Sokak ve Soğanlık Yeni Mahalle Pamukkale Sokak’ta yaptı. Ekipler, Çobanyıldızı Sokak’ta, uzunluğu 250 metre ve genişliği 16 metre olarak yeni açılan yola 4000 m² tesviye ve 37 metre uzunluğunda duvar yapıldı. Soğanlık Yeni Mahalle’de ise 185 mt uzunluk ve 7 mt genişliğindeki yol tesviye edilerek sıfır asfalt dökümü yapıldı ve halkın hizmetine sunuldu. 

“Yaşam standardı yüksek bir Kartal için çalışıyoruz”
Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün insanı öne çıkaran hizmet anlayışı çerçevesinde sorunların yerinde tespit edildiğine dikkat çekerek “ Halkımızın; herkese örnek, çağdaş, yaşam standardı yüksek bir ilçede yaşaması için aralıksız çalışıyoruz. Her mahallede yaptığımız çalışmalarla planlı bir şekilde cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz, yeni yollar açıyoruz. Kartal’daki tüm mahallelerimizi düzenli izlemenin yanı sıra her ay yaptığımız toplantılarda muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda sorun olan yerler için çözüm üretiyoruz ” dedi. 

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181