Kartal ev fiyatlarına metro katkısı!
Fera Grup Yönetim Kurulu üyesi Emrullah Yedikardeş, bu yıl hayata geçecek Kartal- Kaynarca Metro hattının, şu anda 3 bin 500-4 bin 500 TL aralığındaki metrekare fiyatlarını yeniden hareketlendireceğini söyledi.

Yatırımcılara uyarıda bulunan Yedikardeş, "Teslimi yaklaşan projeler iki kat avantajlı. Çünkü bu projeler nitelikli bir yaşam avantajı sunarken, bir yandan da yatırımcıların prim potansiyeline daha hızlı erişmesini sağlayacak" dedi. Bölgede Fera Life Kartal projesini bu yıl teslim etmeyi planlayan Yedikardeş, uzayan metro hatlarının Kartal'da yaşayanlara nefes aldırdığını söyledi. 2015 ila 2019 arasında İstanbul'da 441 kilometre uzunluğunda raylı sistemin hayata geçeceğini anlatan Yedikardeş, bunların arasında bu yıl hayata geçecek Kartal-Kaynarca Metro hattı bulunduğunu ifade etti. 

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181