Kartal yol ve kaldırım çalışmaları hızla devam ediyor!
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Kartal'daki farklı noktalarda devam eden çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Kentsel dönüşüm nedeniyle yoğun inşaat faaliyetinin devam ettiği Kartal'da yol ve kaldırım genişletme çalışmalarından, yağmur suyu ve alt yapı çalışmalarına kadar pek çok farklı çalışma noktasını Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürü İsmail Ökten ve Yol Yapım Amiri Melahat Mutlu ile birlikte kontrol eden Keriş, eksikler konusunda yetkilileri uyardı.

Kartal'da devam eden kentsel dönüşümnedeniyle her gün onlarca farklı noktada çalışan Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği'nin çalışmalarını denetleyen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Keriş'in incelediği 11 farklı adresten ilki, Esentepe Fahri Korutürk Caddesi oldu.

KARTAL'IN KALDIRIMLARI VE YOLLARI GENİŞLİYOR
Burada inşaatı tamamlanan binaların terkleri nedeniyle yapılan yol ve kaldırım genişletme çalışmasını inceleyen Keriş, ekiplerden, yolun içinde kalan ağaçların etrafına koruma yapılması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile irtibata geçerek çalışma yapmalarını istedi. Keriş, biten ve hali hazırda devam eden yol ve kaldırım genişletme çalışmalarının, Kartal'ın genelinde hem yaya geçişleri hem de araç trafiği için rahatlama sağlama amacı taşıdığını belirterek tamamlanan inşaatların ardından ekiplerin, vakit kaybetmeden yol ve kaldırım genişletme çalışmasını başlattıklarını söyledi.

Son Saat Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181