Konut yatırımında Kartal neden tercih ediliyor!
Kartal bölgesinde ürettiği butik konut projeleri ile öne çıkan STCA Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ, bölgenin tercih edilmesinin başlıca sebeplerini şöyle sıraladı;

- Kartal, sadece İstanbul Anadolu yakasının değil, İstanbul'un da geleceği en parlak ilçesi. Kartal'ın Sabiha Gökçen havaalanı, metro, deniz otobüsü gibi tüm ulaşım araçlarına; İzmit Köprüsü, Bağdat Caddesi, E-5, gibi önemli hatlara yakın oluşu, muhteşem Adalar manzarası, geniş ve sessiz sokaklarıyla, Kartal'ı sadece bugünün değil, geleceğin de en parlak ilçelerinden biri konumuna getiriyor.

- Hemen denizin kenarında olması, üniversitelere, iş merkezlerine yakınlığı, tarihi ve doğal dokusuyla, ne kadar şehrin içerisindeyseniz bir o kadar da şehrin dışındasınız. İşten evinize geçtiğiniz zaman iş sorunlarınızdan bir anda ayrılabiliyorsunuz. Çünkü Kartal'da şehrin o sıkıcılığı, stresi yok. Tam bir sayfiye yeri desek yanlış olmaz.

Daha da kazandıracak
Kartal'ın Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinin başında yer aldığını söyleyen ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan "Yeni konut projelerinin yapılması, komşu bölgelerdeki inşaat satış metrekare fiyatlarının yüksekliği bu bölgeye talebi artırıyor" dedi. "Bölgede hem konut hem ofis stoğu var" diyen Baygan, "Ulaşım kolaylığıyla iş hayatının da hareketlendiği noktalardan biri ve birçok plaza inşası söz konusu. Buraya yatırım, kira çarpanı ve değer artışı gibi konular baz alınarak yapılmalı. Diğer ilçelerle kıyaslania değerinin daha da artması ihtimali yüksek" ifadelerini kullandı.

30 yıldır yapı malzemedeki deneyimini inşaat sektörüne taşıyan Aslandağ Grup, yeni projesi KartallifeAtalar'da her hafta bir katı çıkarak bir rekora imza atıyor. 24 katlı projede mahalle hayatı ile site hayatını bütünleştirmeyi hedefleyen grup bölgedeki ada bazlı kentsel dönüşüm projelerine talip olduğunu açıkladı.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181