Silivri Fatih Mahallesi Tarihi Kale İçi Projesi'nde son durum!
Fatih Mahallesi’nde devam eden Tarihi Kale İçi Projesi’ni inceleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, esnaf ve vatandaşlara düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Fatih Mahallesi’nin örnek bir mahalleye dönüşeceğini belirten Işıklar, aydınlatma ve kent mobilyalarının da yerleştirilmesiyle mahallenin modern ve estetik bir görünüme kavuşacağını belirtti.
 
SEYİR TERASINDA MUHTEŞEM MANZARA
Sona yaklaşan düzenleme çalışmalarında Yarbaşı Sokak’ta oluşturulan Seyir Terası’nı inceleyen Işıklar, kör ve mezbelelik bir alan olan bölgenin üç ayrı kademeyle mahalleye kazandırıldığını ifade etti. Silivri’nin eşsiz manzarasına sahip seyir terasında yeşil alan düzenlemeleri, etkinlik ve oturma alanları oluşturulacak.
 
KALE PARK YANINA OTOPARK DÜZENLEMESİ
Sokak aralarında araç parklanmasını önlemek amacıyla tek şeritli yapılan yol düzenlemeleri ile Fatih Mahallesi’nin yayalaştırılmasının amaçlandığını ifade eden Işıklar, otopark ihtiyacının Kale Park Sosyal Tesisleri’nin yanına yapılacak yaklaşık 50 araç kapasiteli otopark alanıyla çözüleceğini dile getirdi.

Silivri Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181