Sultanbeyli metro projesinin çalışmaları bu yıl bitecek!
Ramazanın gelmesiyle birlikte sokak iftarları düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi bu kapsamda kardeşlik sofrasını Abdurrahmangazi Mahallesi’ne kurdu.

Binlerce kişi aynı anda iftar açtı. Abdurrahmangazi Mahallesi’nin sakinleri aynı sofrada iftar açtı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar programında yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Mülkiyet konusundan metro çalışmalarına varan kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Başkan Keskin, “Metromuzun çalışmaları yakında başlayacak. Bu dönem sonuna kadar inşallah ilçemiz metroyla ulaşım sağlayacak. Diğer taraftan 400 yataklı hastanemizi de yakında hizmete sokacağız. Mülkiyet konusunda da hemşehrilerimiz hazırlıklarını yapsın” dedi. Başkan Keskin iftar öncesi de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de yaptığı konuşmada Sultanbeyli’nin günden güne geliştiğine dikkat çekti. Ramazanda düzenlenen sokak iftarlarının önemli bir organizasyon olduğunu belirten Sevinç emeği geçenlere teşekkür etti. 

Sultanbeyli Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181