Sultanbeyli metro projesinin çalışmaları yakında başlıyor!
Sultanbeyli metrosunun çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ekiplerle metronun inşaat alanlarını inceledi. Ulaşım alanında büyük gelişmelerin yaşadığı Sultanbeyli, şimdi de metro projesinin çalışmaları için gün sayıyor. Üsküdar-Sancaktepe-Çekmeköy metrosuna entegre edilecek olan Sultanbeyli metrosunun çalışmaları yakında başlıyor. Projeyi yakından takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili ekibiyle sık sık toplantı yaparak projeyi değerlendiriyor.

“Metro İlçemize Değer Katacak”
Metro projesiyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Metromuzun çalışmaları yakında başlıyor. İlçemizin ulaşım alanında bugüne kadar yaşadığı sorunların metroyla çözüleceğine inanıyoruz. Bu çerçevede halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde iki durak olarak planlanan metro hattının, durak alanlarını İstanbul Büyükşehir Belediyemiz’den ekiplerimizle yakından takip ediyoruz. Yakında çalışmalar başlayacak.” dedi.

Sultanbeyli Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181