Tuzla'nın sosyal yaşam merkezi hizmete açıldı!
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe merkezine uzak olan ve yaklaşık 50 bin kişinin ikamet ettiği Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’ne içinde düğün salonu, sinema salonları, oyun salonları, cafe ve restaurantlar, alışveriş mağazaları yer alan bir alışveriş merkezi kazandırdı. Şifa ve Mimarsinan Mahallesi sakinlerinin uzun yıllardır beklediği Alışveriş Merkezi, Tuzla Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açıldı. Şifa Park Alışveriş Merkezi’nin açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. 

Mahalle Sakinlerinin Talebini AVM Yaparak Karşıladık
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şifa Park AVM’nin 2 mahallenin ortak bir talebinin karşılığı olarak sunulan bir hizmet olduğunu vurguladı. Başkan Yazıcı, “Şifa ve Mimarsinan Mahallesi, araya giren askeri alan nedeniyle Tuzla merkezi ile kopuk bir durumda. Mahalle sakinlerimiz, “Mahallede ailemiz ve çocuklarımızla kışın sıcakta, yazın serinde vakit geçirebileceğimiz bir alanımız yok. Sinemamız, düğün salonumuz, banka şubemiz yok” derdi. Biz de belediye olarak bu talebe cevap veremiyorduk. Buraya bir alışveriş merkezi yaparak bu talebi karşılamayı planladık. Burası Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’nin yeni yaşam merkezi olacak” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan da konuşmasında, “Bu sofraları burada kuran, ilçesinin hayırlı şehri emini olan, mahalleyi binlerce masa etrafında toplayıp muhabbet halkası oluşturan hizmetkarlarımız var. İşte AK Parti belediyeciliği ve onun buradaki mimarı Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’dan Allah razı olsun. Efendimiz diyor ki, “Sizin en hayırlınız birbirinize faydalı olanınızdır” Halkımızın isteklerini, taleplerini dikkate alarak bu alışveriş merkezini yaptıran Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun, hizmetleri daim olsun.” ifadesini kullandı. 

Başkan Yazıcı’dan Çocuklara Bayram Hediyesi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sinema salonlarının açılış günü ve ardından 1 gün çocuklara ücretsiz olacağını açıklayarak bayram hediyesi verdi. AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açılışın ardından Şifa Park Alışveriş Merkezi’ni gezdi. Açılışın ardından çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi. 

Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’nin Sosyal Yaşam Merkezi: Şifa Park Alışveriş Merkezi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’nin özlemini çektiği sosyal yaşam merkezi ihtiyacını karşılamak için Şifa Park Alışveriş Merkezi’ni hizmete kazandırdı. 7 katlı Şifa Park Alışveriş Merkezi’nin - 2. katında otopark ve sığınaklar, -1. katında ise 800 m2 büyüklüğünde ve işletmesi Tuzla Belediyesi tarafından yapılacak 350 kişilik düğün salonu ve otopark yer alıyor. 

Şifa Park Alışveriş Merkezi’nin giriş katı banka şubesi, ATM’ler ve market için planlandı. Giyim mağazaları ise alışveriş merkezinin orta katlarında yer alıyor. 3 ve 4. katında restaurantların hizmet vereceği Şifa Alışveriş Merkezi’nin en üst katında sinema salonları ve oyun salonları yer alıyor. Büyüklüğü 40 m2 ile 750 m2 arasında değişen 48 işyeri, 21 bin m2 inşaat alanının 9 bin m2’lik kısmını kapsıyor. Şifa Park Alışveriş Merkezi’nde vatandaşların rahatlıkla gezebilmesi için ortak kullanım alanları geniş tasarlandı. 

Tuzla Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181