Yenilenen İstanbul Optimum Outlet açıldı!
Yerli ve yabancı birçok markanın mağazalarının bir arada bulunduğu İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezi, yeni eklenen mağazaları, kültürel ve sosyal etkinlik alanları, açık ve kapalı çocuk oyun parkı ve teraslarıyla artık daha ferah bir konsepte kavuştu. Yenilenen konseptiyle müşterilerinden tam not alan Optimum, Beymen Outlet, Brandroom Outlet, Outlet Vakko, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Diesel gibi dünyaca ünlü moda markalarını uygun fiyatlarla sunuyor. Optimum’da halihazırda yer alan Network, Beymen Club, Marks &Spencer, Mango, İpekyol, D’S Damat gibi moda markalarına ek olarak Birkenstock, Hatemoğlu, Arçelik, Giovane G. markaları da AVM’de yerini aldı.

Yüzlerce çeşidiyle Skechers, doğa ve spor tutkunları için outdoor giyim ve malzeme mağazası SPX, aksesuardan kozmetiğe teknolojiden tekstile farklı kategorilerdeki ürünler sunan Japon devi Miniso ve Türkiye’deki tek monobrand mağazasıyla Polo da AVM’de müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Yeniliğine ayak uydurarak konsept değiştiren mağazalar da yine 365 gün indirim fırsatlarıyla alışveriş severlere hizmet veriyor. Alışverişin yanı sıra tamamen yenilen yemek katında ise dünya ve Türk mutfağından çok çeşitli lezzetler tatma imkanı sunan Optimum, buluşma, eğlence ve etkinlik noktası olarak rakipleri arasında fark yaratıyor.

Ziyaretçilerin daha konforlu bir mekan da alışveriş yapması hedefiyle yenilenen AVM'nin konseptinde, doğal ışığın mümkün olan en üst düzeyde içeriye girmesi amaçlandı. Aynı zamanda AVM'nin daha sıcak bir atmosfer sunması için beyaz ve ahşap detaylar kullanıldı. Yenilenen Optimum Outlet AVM’ye müşteri alanlarında aydınlık seviyesinin artırılması, modern ve sade bir tasarım dili ile ferahlık, hem içerde hem dışarda müşterilere alışverişin dışında yeni sosyal aktivitelere imkan veren fonksiyonlar da kazandırıldı.

Optimum'da yeni sosyal aktivite alanları ile iki kat eğlence
Optimum’un iç ve dış mekan için tasarlanan farklı çocuk oyun alanları, yenilenen buz pisti ile birlikte sosyal aktivite alanları çok daha ilgi çekici hale getirildi. Yıl boyunca düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklar için de cazibe noktası olan Optimum Outlet, minik ziyaretçilerine sanattan hobiye, mutfak atölyelerinden gelişim atölyelerine uzanan eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunuyor.

Buz pateni keyfi doruklara çıkıyor!
Optimum Outlet Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Anadolu Yakası’nın ilk ve tek gerçek buz pateni pisti olan Buzluk, yeni konsepti ile buz pateni keyfini doruklara çıkarıyor. Haftanın her günü büyük küçük herkese öğrenme, eğlenme ve sporun tadını çıkarma imkanı sunan gerçek buz pisti özelliğine sahip Buzluk, buz pateni sevdalılarına uzman eğitmenlerden eğitim alma imkanı ve bolca eğlence vadediyor. Buzluk aynı zamanda, buz hokeyi maçları, yabancı gösteri gruplarının ve Türkiye buz pateni şampiyonlarının gösterileri ile görsel şölen niteliğindeki şovlara da sahne oluyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181