G Marin Managed by Divan alıcılarına hemen teslim avantajı sunuyor!
Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerine, Bayramoğlu Marina projesi ve Marmaray hızlı tren buluşma noktasına yakınlığı ile öne çıkan, Bayramoğlu’nun kaliteli konut ihtiyacını karşılayan G Marin Managed by Divan projesiyle ilgilenenler, hafta sonu satış ofisine gelerek projeye ilişkin bilgiler alma ve yeni kampanyalar hakkında bilgi sahibi olma şansını yakaladılar.

Mar Yapı, GYODER kampanyasına ek olarak, kişiye özel ödeme planlarına 2 yeni kampanyayı daha dahil ederek G Marin Managed by Divan projesinde üç ayrı ödeme planı sunuyor. GYODER kampanyası kapsamında devam eden kampanya koşullarına göre liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirimli daireler peşin ödeme veya yüzde 75’ine kadar kredi olanaklarıyla satışa sunuluyor.

Mar Yapı’nın yeni kampanyalarının ise ilki, liste fiyatları üzerinden yüzde 5 indirimli dairelerde yüzde 25 peşinat ve kalan yüzde 75 için 0,70 oranındaki vadelerle 120 ay kredi olanağı sunuyor. İkinci fırsatta ise liste fiyatları üzerinden yüzde 5 indirimli dairelerde yüzde 25 ön ödeme, 6 ay sonra yüzde 25 ara ödeme ve kalan yüzde 50 için de 12 ay sonra ödeme imkanları sunuluyor. Her üç kampanyada da hemen teslim avantajı ve Divan hizmetleri ayrıcalığının yaşatılacağı G Marin Managed by Divan projesinde hoş geldin hediyesi olarak ilk yıl aidatları Mar Yapı tarafından karşılanıyor.

Satışa çıktığı ilk günden bu yana yoğun ilgiyle karşılanan G Marin Managed by Divan projesi her geçen gün değeri artan Bayramoğlu bölgesinde açık havuz, kapalı havuz, fitness, SPA, sinema odası, cafeler, bilardo odası, çocuk oyun alanları gibi bölgenin çok üstünde hizmetler sunarak Divan kalitesini yansıtıyor.

Bayramoğlu’nda yeni yaşama hemen başlayın
Anadolu yakasının yükselen lokasyonu Bayramoğlu’nda Divan markasının yönetim deneyimiyle Mar Yapı’nın inşaat kalitesinin birleştiği G Marin Managed by Divan, geniş yeşil alanları ve az katlı binaları ile 556 seçkin daireden oluşuyor. Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerine yakınlığı, Bayramoğlu Marina projesi ve Marmaray - hızlı tren buluşma noktası olarak öne çıkan Bayramoğlu’nun kaliteli konut ihtiyacını G Marin karşılıyor. G Marin Managed by Divan kalitesi 146 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla satılırken daire tipi bazında fiyatlar ise şu şekilde:

37 m2 - 46 m2 arasındaki 1+0 Stüdyo daireler: 146 bin TL – 186 bin TL
69 m2 - 91 m2 arasındaki 1+1 daireler: 244 bin TL – 329 bin TL
116 m2 - 131 m2 arasındaki 2+1 daireler: 385 bin TL – 423 bin TL
179 m2 - 203 m2 arasındaki 3+1 daireler: 540 bin TL – 625 bin TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181