İşte hemen teslim projeler!
Avrupa Yakasından, Anadolu Yakasına kadar İstanbul'da teslime hazır birçok markalı proje var. İşte o projelere örnekler... 

MASLAK 1453
Ağaoğlu'nun inşa ettiği Maslak 1453 projesi, 4 bin 789 daire ve mağazalardan oluşuyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Evlerin büyüklükleri ise 55 ila 387 metrekare arasında değişiyor. Fatih Ormanı'na komşu olan Maslak 1453'te meydanlar, kafe ve restoranlar, sanat merkezi ve tiyatrolar gibi hizmetler sunuluyor.

TAKSİM PETEK REZİDANS 
Dap Yapı'nın Taksim Petek Rezidans projesinde 112 rezidans var. Büyüklükleri 103 ile 239 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca 15 ofis ve 5 mağaza var. Taksim Petek Rezidans, Taksim Meydanı'na ve metroya yürüme mesafesindeki konumuyla dikkat çekiyor.

EGE YAKASI
Avrupa Yakası'nda Atakent'te yer alan Ege Yakası projesi, 378 konuttan meydana geliyor. 1+0,1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1* dairelerin olduğu projede bu evlerin büyüklükleri 48 ile 250 metrekare arasında. Ege mimarisinden esinlenilen projede; yüzme havuzu, spor salonu, oyun alanları, sauna, hamam, gibi olanaklar mevcut.

CONCORD İSTANBUL
Kadıköy Fikirtepe'deki Concord İstanbul'da bin 175 daire var. Bu dairelerin büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor, 133 metrekareye kadar çıkıyor. 6 bloktan oluşan projede; açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, sauna, spor salonu, hamam, servis hizmetleri, kafeterya gibi imkanlar yer alıyor.

AVRUPA KONUTLARI ATAKÖY 
Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Ataköy projesinde 165 rezidans, ofis ve dükkanlar var. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede bu dairelerin büyüklükleri 69 ile 103 metrekare arasında değişiyor. Avrupa Konutları markasının 13. serisi olan projede; sauna, spor salonu, mağazalar, otopark alanları, 24 saat güvenlik gibi hizmetler veriliyor.

EXEN İSTANBUL 
Sur Yapı'nın Ümraniye'deki Exen İstanbul evleri hemen teslim edilen projeler arasında. Bin 38 konutun yer aldığı projede 1 +0'dan 4+1 e kadar daire tipleri var. fren İstanbul'da; spor alanları, kapalı otopark, sauna, fitness. center, buhar banyosu, yeşil alanlar, dinlenme alanları, yüzme havuzu, oyun alanları, kafe ve yürüyüş yolları bulunuyor.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181