Lokum Evler'de hemen teslim daireler sahiplerini bekliyor!
DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla Tuzla Aydınlı’da inşa edilen ve doğa ile iç içe yükselen Lokum Evler projesinde hemen teslim daireler sahiplerini bekliyor. İstanbul’un gelişen bölgesi Aydınlı’da hemen tapu fırsatı sunan projede 2+1,5 ve  3+1,5 dairelerin satışına devam ediliyor. Lokum Evler’de optimum kullanım alanlarıyla 65 ila 155 metrekare arasındaki daireler yeni bir yaşama adım atmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Özel kampanya fırsatları ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor
Hemen taşınma garantisiyle yatırımcıların odak noktası haline gelen projede fiyatlar, 290 bin TL’den başlıyor. Birbirinden farklı cazip kampanya ve ödeme kolaylığı ile satışına devam edilen Lokum Evler’de, peşin alımlarda vade farksız 3 ay içinde ödeme fırsatı sağlanırken, yüzde 20 peşinat ve 120 ay boyunca 3.500 TL’den başlayan taksitlerle banka kredisi ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Satışına başlandığı tarihten itibaren yüzde 90 prim yaparak değerini artıran Lokum Evler’de, ayrıca 36 ay sabit ödeme avantajlı ile şirket finansman desteği de sağlanıyor. Yatırım yapmak ya da yaşamak isteyen herkese, “hemen tapu, hemen teslim” dairelere kira öder gibi sahip olabilme imkanı sunan proje, keyifli ve huzurlu bir yaşam alanı vaad ediyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181