Nef Ataköy 22’de daire teslimleri başladı!
Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Nef Ataköy 22, toplam 25 bin m2 büyüklüğündeki 110 adet mağazasıyla yeni bir mağazacılık anlayışına imza atarak bölgenin yeni çekim merkezi olacak.

Son 3 yıldır konut satış adedi ve ciro bazında sektör lideri olan Nef, Sign of the City’de “En İyi Rezidans” ödülüne layık görülen projesi Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor. İstanbul'un en güzel semtlerinden biri olan Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan ve 6 bloktan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde daire teslimlerine başlandı. İstanbul’un en işlek ulaşım hattı olan E5’in hemen bitişiğinde ve Ataköy'ün en merkezi arazisi üzerinde yer alan Nef Ataköy 22'nin hemen önünde, günde 1 milyondan fazla kişinin kullandığı metrobüs ve metro durakları yer alıyor. Konut, rezidans ve ofis bloklarının yanı sıra projenin avlusunda yer alan alışveriş ve iş meydanı ile yeni bir mağazacılık anlayışına imza atan Nef Ataköy 22, bölgenin yeni çekim merkezi oluyor.

Dünyaca ünlü mimarlık ofisleri tarafından tasarlandı
18 katlı konut ve ofisin yanı sıra alışveriş merkezinin de bulunduğu 6 bloktan oluşan projede, 1+1’den 4+1’e kadar değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler yer alıyor. Ödüllü Nef Ataköy 22 projesinin konsept mimarisi dünyanın önde gelen en prestijli mimarlık firmalarından biri olan HOK tarafından tasarlanırken, daire içi mimari konsepti ve ortak alanları ise ünlü Türk tasarım firması Autoban’ın imzasını taşıyor. Bir Nef inovasyonu olan patentli Foldhome konsepti, konut sahiplerinin mevcut birçok olanaktan sadece istediklerini seçerek yaşamlarına özel işlevsel alanlar katmalarını sağlıyor. Nef Ataköy 22’deki Foldhome sistemi sayesinde, bir ev aldığınızda sahip olacağınız 24 odalı evinizde sinema odası, misafir evi, toplantı odası, tam donanımlı bir spor salonu, PlayStation odası, parti ve karaoke odası, müzik stüdyosu, eğlence odası ve şefin masası gibi birçok farklı fold yer alıyor.

Sadece 2017’de 2000 konut teslimi
Kurulduğu günden bu yana geliştirdiği 28 projeyle sektörde en çok konut projesi üreten firma olan Nef, hayatın başladığı 20 projede toplam 4100 konutun teslimini gerçekleştirdi. 3 yıldır üst üste sektör lideri seçilen ve yüzde 94 müşteri memnuniyeti oranına sahip olan Nef, sadece 2017 yılı içerisinde teslim ettiği 1250 adet konuta ek olarak, 4 projede 680 konutun daha teslimini gerçekleştirerek yıl sonuna kadar 2000 konutu ev sahiplerine teslim etmiş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181