Teslime hazır konutlar kira öder gibi ev sahibi yapıyor!
Teslime hazır konutlar, kira öder gibi ev sahibi yapıyor. Bu fırsatı ön plana çıkaran inşaat firmaları da satıştaki son teslime hazır konutları cazip ödeme seçenekleriyle alıcıyla buluşturuyor. Oturmak veya kiraya vermek için hazır olan projeleri bu hafta sayfamızı ayırdık. Geçtiğimiz günlerde Ncadde Agora'yı yatırımcısıyla buluşturan Özyurtlar İnşaat, şimdi de Büyükçekmece Gürpınar'da inşa ettiği lCoastalCity'i teslim etmeye hazırlanıyor. Deniz manzaralı lCoastalCity'de toplam 208 daire bulunuyor. Sitede ticari üniteler de yer alıyor. Country yaşam tarzının hakim olduğu projede, l+l dairelerin fiyatları 240 bin liradan alıcı bulurken 4+1 daireler l milyon 90 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

QUASAR İSTANBUL HAYAT BULDU
2016 yılında iskanı alınan ve İsviçre sermayeli yatırım fonu Viatrans tarafından inşa edilen Quasar İstanbul'da teslimlerin başladığı bir diğer proje olarak karşımıza çıkıyor, l+l'den 3+1'e kadar değişen 257 adet konut, 52 adet ofis ve 17 adet ticari ünitenin bulunduğu proje, 110 yıllık beş yıldızlı otel zinciri Fairmont'a da ev sahipliği yapıyor.

BakYapı tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Prestij Park'ta son kısım daireler satışa çıktı. Teslime hazır projede 3+1 dairelerin fiyatı 399 bin liradan başlıyor. Konut almak isteyenlere şirket bünyesinde yüzde 0,69 oranla 10 yıl hazır kredi imkanı sunuluyor. Site, 104 bin metrekarelik arazide 26 bloktan oluşuyor. Proje'de 1+1 teraslı, 2+1 ve 3+1 üç farklı tipte daire seçenekleri bulunuyor.

YARISI SİMDİ YARISI 2 SENE SONRA 
Tekfen Gayrimenkul tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, inşa edilen HEP İstanbul'da ,hemen ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başladı. Sıfır peşinat ve hemen teslim kampanyasından yararlanmak isteyenler yüzde 80 banka kredisi kullanarak evlerine hemen taşınabiliyor. Kalan yüzde 20'lik bakiye ise birer yıl arayla iki toplu ödemeyle yapılabiliyor.

VADE FARKI ALMIYOR
Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Propa Plus rezidanstaki son 9 daire, vade farksız 60 ay avantajı ile satılıyor. Büyükdere Caddesi'ne 300 metre mesafede bulunan ve 38 konuttan oluşan projede daireler ister ofis ister konut olarak kullanılabiliyor. 

Ofis ile rezidans bir arada
Teslime hazır projeler arasında ofisler de yer alıyor. Artaş inşaat'ın Ataköy'de inşa ettiği Avrupa Residence & Office Ataköy'de, hemen teslim dairelerde 36 ay vade farksız konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Tapu teslimlerinin de yapıldığı projede 1+1 ve 2+1 seçeneklerine sahip 165 rezidans daire ile çeşitli kullanım alanlarına hitap eden 52 ofis ve dükkanlar bulunuyor. Konut fiyatları 714 bin 960 liradan başlıyor.

Zengin sosyal donatı
Babacan Holding tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Babacan Palace projesinde de teslimler başladı. Sitede daire fiyatları 189 bin liradan başlıyor. Konut tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 şeklinde değişiyor. Donatılar arasında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, ve oyun alanları, fitness, güneşlenme terası, sauna, Türk hamamı yer alıyor.

Emine Açar / Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181