Vaditepe Bahçeşehir'de hemen teslim daireler alıcılarını bekliyor!
İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe Bahçeşehir projesinde 4 bin konut yer alıyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir projesinde hemen teslim daireler alıcılarını bekliyor.

Vaditepe Bahçeşehir'de, 2+1'den 5+2'ye kadar konut seçenekleri yer alırken projede, son 3+1 ve 4+1 dairein satışları devam ediyor. 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra Vaditepe Bahçeşehir kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ve geniş yeşil alanların yer aldığı zengin sosyal donatı alanlanyla şehrin merkezinde doğa ile iç içe yemyeşil bir yaşam sunuyor.


Sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkanlarıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi arasında konumlanan Vaditepe Bahçeşehir'in kalan dairelerini yerinde görerek satın alma imkanı bulunuyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe Bahçeşehir geniş peyzaj alanları, yürüyüş yollarıyla öne çıkarken, projenin önünde yer alan Bahçeşehir Göleti de projeye ayrı değer katıyor.

Vaditepe Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Vaditepe Bahçeşehir iletişim!
Telefon: 0212 414 98 98
Web: www.vaditepebahcesehir.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181