Vaditepe Bahçeşehir'de hemen teslim daireler!
İstanbul Bahçeşehir'de Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir projesinde hemen teslim daireler konut alcılarına sunuluyor.

284 dönüm arsa üzerinde yükselenVaditepe Bahçeşehir geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkanlarıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi arasında bulunuyor. 4 bin konuttan oluşan Vaditepe Bahçeşehir'de, 2+1'den 5+2'ye kadar konut seçenekleri yer alırken projede, son 3+1 ve 4+1 dairein satışları devam ediyor.

25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra sosyal donatıları de dikkat çeken Vaditepe Bahçeşehir kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ve geniş yeşil alanların yer aldığı zengin sosyal donatı alanlanyla şehrin merkezinde doğa ile iç içe yemyeşil bir yaşam sunuyor.

Vaditepe Bahçeşehir iletişim!
Telefon: 0212 414 98 98
Web: www.vaditepebahcesehir.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181