Babacan Yapı'dan Fikirtepe'ye 2 dönüşüm projesi!
Esenyurt ve Beylikdüzü bölgelerinde projeler geliştiren Babacan Yapı, Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüme başlıyor. Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Babacan, firmalarının Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde 2 bin daire civarında 2 tane projesi olacağını söyledi. Ayrıca Kanal İstanbul, 3. Havaalanı ve Gaziantep'te çok önemli arazileri bulunduğunu anlatan Mehmet Babacan, "Gelecek projelerimiz de bu bölgeler için çalışmalarımız olacak. Tüm arazilerimiz kurumumuzun öz sermayesi ile edinilmiştir. Ege bölgesi İstanbul'dan sonra seçtiğimiz proje geliştirme alanımızdır. Babacan Holding olarak uygun bir bölge ve proje olursa yurtdışı projelerine de açığız. Firmamızda zaten yabancılarla çalışma disiplini oluşmuş durumda. Firmamızın tüm projeleri kendi arsaları üzerinde geliştirilmektedir" diye konuştu.

Babacan Premium 2018'de bitiyor
Beylikdüzü E5 karayolu üzerinde ve Esenyurt gibi yükselen bölgesinde kendi arsaları üzerinde Babacan Premium, Babacan Palace, Babacan Port Royal olmak üzere 3 projelerinin devam ettiğini kaydeden Mehmet Babacan, "Babacan Premium; E-5 üzeri Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde residence, tower, terrace, home office ve mail olarak inşa edilen bir proje.

1.216 adet konuttan oluşan projenin residence kısmının Haziran 2018, kule bölümünün ise Aralık 2018'da teslim edilmesi planlanıyor" dedi. Esenyurt'tahayata geçirilen Babacan Palace projesinin ise tek blokta 184 daireden oluştuğunu aktaran Babacan, Babacan Port Royal projesinin ise Basın Expres ve E-5 yolunun kesiştiği noktada hayata geçirildiğini söyledi.

Dünya Sektörel Haberler Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181