Bağcılar'da dönüşüm kapsamında yeni parklar inşa ediliyor!
İstanbul Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı ve otoparklı yeni konutlar inşa ediliyor. Bu kapsamda inşa edilen Kazım Karabekir Parkı yakında hizmete sunuIacak. Parkın 450 metrekarelik yeşil alanı ıhlamur, şimşir, alev, kartopu, taflan gibi renkli ve göz alıcı bitkilerle donatıldı. 

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıklı, yeraltı otoparklı ve yeşil alanı daha fazla olan konutlar inşa ettiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağına, Bağcılar'da kentsel dönüşümü vatandaşla yüzde yüz mutabakata vararak sürdürdüklerini anlattı. Proje kapsamında ilçeye yeni park ve bahçeler de inşa ettiklerini anlatan Çağına, inşaatı kısa sürede tamamlanan Kazım Karabekir Parkı'nı da hizmete sunacak olmanın mutuluğunu yaşadıklarını belirtti. Çağına, "Parkımız ilçemize ve hemşerilerime hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Milat Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181