Bağdat Caddesi dönüşüm ile yatırımcının gözdesi oldu!
Kadıköy'de özellikle Bağdat Caddesi alt ve üst lokasyonlarmda inşa ettiği projelerle dikkat çeken Koç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Koç, 2016 yılına çok pozitif baktıklarını söyledi. Koç Yapı olarak, inovatif binalarla yenilenen İstanbul'u gelecek nesillere bir kültür başkenti olarak emanet etmek istediklerini vurgulayan Koç, "2016'da da inovasyona yatırımımız devam edecek. Lüks konut odaklı inşaat anlayışımızı, Bağdat Caddesi özelinde yapacağımız 100 milyon liralık yatırımla sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.

Koç Yapı olarak teminat mektupları ve banka garantörlükleriyle gerek arsa sahipleri gerekse alıcıları güvence altına aldıklarını dile getiren Koç, şunları söyledi: "Projelerimizi 10-12 ay gibi çok kısa bir sürede teslim ediyoruz. Bu bizim en önemli başarımız. 2015 yılında 3 projede 30 milyon lira civarında tamamı öz sermayemizle karşılanan yatırımımız söz konusu. Bankalardaki teminat mektubu limitlerimiz ise bunun 2-3 katı civarında." Bağdat Caddesi'nde yaklaşık olarak 250-300 inşaat firmasının faaliyet gösterdiğini anlatan Hamit Koç, "Bölgede ilk 5 firma arasında yer alıyoruz. Yakın zamanlı hedeflerimiz arasında, gayrimenkul yatırım ortaklığı kurmak ve 2017 sonlarına doğruda borsaya açılmak var" dedi. Bağdat Caddesi'nde birçok binanın yeniden yapım aşamasında olduğunu söyleyen Cenk Koç "Merkezlerde 100-150 konut yapıp banliyölere geçmemiz gerekiyor ama biz firma olarak merkezlerden çıkmayı düşünmüyoruz. Bağdat Caddesi'nde ada bazında parsel birleşimleri olmalı ve daha geniş yeşil alanlar olmalı" dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181