Bayrampaşa cezaevi kentsel dönüşüm kapsamında!
Cezaevi alanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Naser Şimşek ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına gazeteciler Cemil Sağlam, Mehmet Ceylan, Yılmaz Birinci, Selahattin Bölükbaşı, Osman Tarlacı ve İrfan Sancaklı katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Yardımcısı Naser Şimşek, "Projeyle ilgili bilgi kirliliğini önlemek, zihinlerdeki soruları cevaplandırmak için sizlerle bir araya geldik.

Üret-boşalt-aktar-sürdür yöntemiyle hayata geçirilecek projemizin ana amacı daha yaşanabilir ve daha modern bir Bayrampaşa inşa etmek. Mahalle kültürünü bozmadan yerinde dönüşümün en güzel örneğini ortaya koyacağız inşallah" dedi.

Ayrıntılı Haber Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181