Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesi için görüşme randevusu nasıl alınır?
2 bin 400 konut ve 130 iş yerinden oluşacak olan İBB Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesi için görüşme randevuları online olarak alnıyor. İBB Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesi görüşme randevusu almak için randevu.ibbbayrampasadonusum.istanbul web sitesinden sıra numarası almanız gerekiyor.

Kiptaş tarafından inşa edilen Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde üretilen konutların tamamı kentsel dönüşüm için kullanılacak. Farklı büyüklüklerde 33 farklı daire planı ve 1+1, 2+1, 3+1 açık-kapalı mutfak seçenekleri ile hazırlanan Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesi 9 veya 12 katlı olacak şekilde 2 blok tipini kademeli mimari sistemiyle sunacak.

Her daireye bir otopark alanının verileceği Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde çarşı caddesi, cami, kültür merkezi, medikal çarşısı, park, eğitim tesisi, açık spor alanları ve yürüyüş parkuru gibi alanlar yer alacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesi güneş enerji panelleri aracılığıyla kendi elektriğini üretecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÜLSEREN KARAMAN 6 yıl önce

HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLI GÜNLERDE NESELI OTURUMLAR NASIP OLSUN DILEKLERIMLE

banner182

banner181