Bomonti'de kentsel dönüşüm 2019'da bitecek!
İstanbul'un değerlenen semti Bomonti, yapılan ulaşım yatırımları, sosyal mekanları ve markalı konut projeleriyle yeni yüzüne kavuşmaya devam ediyor. Bölgenin gelişim sürecinde bölgedeki kaçak ve çarpık yapılaşmanın önüne ise kentsel dönüşüm çalışmalarıyla geçiliyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarını bölgeye ilk getiren firma olan Yıldırım Yapı Grubu, aynı zamanda bölgede ada bazında çalışmalar yürüten tek firma konumunda.

Projelerin yüzde 60'ı tamamlandı 
Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Bomonti'deki bu değişimi destekleyen ilk firma olan Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri markası ile bölgedeki kaçak yapılanmayı modern mimari ile yenilerken, hayata geçirilen yeni projelere de değer katıyor.

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; Yıldırım Yapı Grubu olarak 2006 yılında ilk sözleşmelerimizi yaptık. 10 yıldır bölgedeki iskan sorunlarından başlayarak kapsamlı şekilde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bölgede parsel bazlı yenilenmeler olsa da semti güvenli ve modern yapıya kavuşturan kentsel dönüşüm projelerini gerçekleştiren tek firmayız. Bölgedeki çalışmalarımızla yeni projelerin de değerlenmesine zemin hazırlıyoruz. Şu ana kadar projelerimizin yüzde 60'ını tamamladık yüzde 40'nı ise 2019'da tamamlamayı öngörüyoruz" dedi. 

Kentsel dönüşüm çalışmalarına önümüzdeki dönemde de hız katmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Yıldırım; "Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bugüne kadar Bomonti bölgesinde 400 daireyi hak sahiplerine teslim ettik. 2017'nin ikinci yarısına kadar toplam 550 dairenin dönüşümünü tamamlayıp bin 600 dairelik yeni bir dönüşüm projesine başlamayı planlıyoruz" dedi.

Semtin ruhunu koruyor
İstanbul'un köklü ve merkezi bir semtinde modern hayatın getirdiği ihtiyaçları karşılayan Yıldırım Yapı Grubu, kaynaklarını hayat standartlarını yükseltmek için kullanırken, özgün mimarisi ile şehir hayatının monotonlaşan yapılarını geride bırakıyor. Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; 'Kuleli Evleri' markasıyla hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile Bomonti bölgesinin dokusunu korumak önceliğimiz. Şehrin merkezindeki projelerimizi sosyal, nitelikli ve modern yaşam alanlarımız ile mutlu, kaliteli ve güvenli bir hayat için tasarlıyoruz. Eski İstanbul ruhunu taşıyan çağdaş mimariye sahip balkon ve teraslı daire seçeneklerimiz ile sakinlerimize gerçek İstanbul'da yaşamanın keyfini sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Tünaydın Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181