DKY İnşaat'tan Kartal'a 4 farklı kentsel dönüşüm projesi!
DKY, Anadolu Yakası'nın parlayan yıldızı Kartal'da 4 farklı kentsel dönüşüm projesi ile yükseliyor. Kartal bölgesine 1.5 milyar TL'lik yatırım yapan DKY, bölgede toplam 1273 konut, 211 ofis ve ticari alan üretiyor.

'BÖLGENİN İKONU HALİNE GELECEK' 
DKY Kartal, DKY Business Kartal, DKY Sahil ve DKY Ada projelerinin bölgenin ikonu haline gelebilecek önemli dönüşüm projeleri olduğunu anlatan DKY, DKY Ada 19 bin metrekarelik alanda yükselecek. Projede adalar manzarasına sahip 4 blokta 791 konut yer alıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya projeler hakkında şu bilgileri verdi: "DKY Sahil'de 138 konut yer alırken, nefes kesen adalar manzaralı DKY Ada'da 791 konut, 5 ticari alan ve DKY Kartal'da 344 konut ve 2 ticari alan bulunuyor. Bölgenin iş merkezi olmaya aday projesi DKY Kartal Business, 211 ofis ve 5 ticari alanıyla bölgenin değerini artırıyor."

Ada projesinde ekopratik ödeme
DKY, DKY Ada ile birlikte şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği yeni bir ödeme sistemi getirdi. Bu sisteme göre DKY Ada müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını ve kendileri anlık olarak oluşturabiliyor. DKY Ada'da +1.5 konseptinde planlanan 2+1.5 ve 3+1.5 daireler yer alıyor.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181