Erenler İlçe Danışma Toplantısında kentsel dönüşüm konuşuldu!
Erenler Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya; AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcıları Muhammet Kıratlı, Ali Akdeniz, Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve yönetim kurulu, Gençlik Kolları ve yönetim kurulu, Mahalle Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Resul Yılmaz referandum sürecinin başladığını belirterek bu kararın önemine değindi. Erenlerin seçimlerdeki karnesini çıkaran Yılmaz, il genelinde hedefin %75 olduğunu belirterek Erenlerde ise hedefin %85 olduğunu yineledi.

Başkan Öztürk Belediyenin Hizmetlerini anlattı
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konuşmalarında Kentsel Dönüşümde ilk etabın tamamlandığını yineleyerek 280 konutun sahiplerine teslim edildiğini ve yakın zamanda Bakanlık adına kalan konutların da satışının yapılacağını belirtti. Dubleks ve Tripleks şeklinde yapılacak olan İkinci etabın ihalesinin yapıldığını inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü ve 12 ay sonunda çalışmanın biteceğini söyledi. İlçe genelinde sürdürülen diğer çalışmalara da değinen Başkan Öztürk, Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisi Binasının bittiğini, Binanın büyük bölümünün il sağlık müdürlüğü ile yapılan protokol neticesinde oraya kiralandığını toplum sağlığı ve halk sağlığı merkezlerinin o binaya geleceğini belirtti. Belediyeye Tam donanımlı bir ambulans aldıklarını, bu ambulansın il sağlık müdürlüğü ile yapılan protokol ile Şoför, hemşire ve doktorun 7/24 aktif olacak şekilde onlara devredildiğini açıkladı. Başkan Öztürk, Yavuz Selim caddesinde şu an inşaatının devam ettiği çok güzel bir vizyon parkın daha çalışmalarına başlandığını ve Ramazan öncesi faaliyete geçeceğini müjdeledi. Yaşam Merkezi Binasının ince işçiliklerinin ihale sürecinin iki hafta içerisinde başlanacağını, çöp konteynerlerinin yer altına alınması ile ilgili çalışmaların başladığını, kırsaldan merkeze İhtiyaç olan her noktada altyapısı tamamlanmış yerlerde asfalt çalışması yapılacağını sözlerine ekledi.
 
Rahat ulaşım için Erenler olmalı
25. Dönem Milletvekili Ali İnci ise yapmış olduğu konuşmada; “Erenler Belediye Başkanımızı 3 dönemini tamamlamış bir Belediye Başkanı olarak değil de, sanki yeni göreve başlamış bir şevk ve bir zevk ile hizmetlerini sürdürdüğünü gördüm. Ondan dolayı Başkanımızı tebrik ediyorum. Üniversitemizin isminin, patentinin de bizde olduğu ‘Doğu Marmara Üniversitesi’ olmasını talep ediyoruz. Üniversitenin, Hastanenin en rahat ulaşım sağlanabilecek Erenlerde olmasını isteyenlerdenim” dedi.

Uncuoğlu, Erenler dedi
Erenler İlçesi’nin hem 1000 yataklı hastane için hem de Üniversite için uygun arazilere ve önemli bir cazibeye sahip olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu daha sonra referandum süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Uncuoğlu konuşmasında; “Tarihi bir süreç içerisindeyiz. 7 Haziranda hükümet kurulamayan bir tablo yaşadık. %40 ile AK Parti tek başına iktidar olamadı. Eski Türkiye’nin ne kadar yakın olduğunu 7 Haziran 2015 gören milletimiz 4 ay gibi bir sürede AK Partiyi %49,5 oyla getirdi ve tek başına iktidar yaptı.

Koalisyonlarla inim inim inleyen, bir çivi dahi çakılmayan, atılan temellerin çürütüldüğü, hastanelerde kuyrukların olduğu, adliyelerin çalışmadığı, her tür mafyanın cirit attığı bir memlekette yaşadık. Biz koalisyonlarla yönetilemiyoruz. Biz iki başlılığa tahammül eden bir toplum değiliz. Bugün 15 Temmuzdan sonra Türkiye’nin maruz kaldığı bu tehditlerle bir daha 7 Haziranı yaşamamak gibi bir zorunluluğu olduğunu hepimiz gördük. Bu millet o kalkışmayı tarihte eşi benzeri olmayacak şekilde çıplak elleriyle engelledi. Dolayısı ile bu işin sadece AK Parti meselesi olmadığını, memleket meselesi olduğunu, Tayyip Erdoğan için değil torunlarımız için olduğunu, milletimizin önüne tarihi bir fırsat geçtiğini hep beraber kapı kapı gezerek anlatacağız” dedi.

Sakarya Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181