"Fikirtepe'nin ilk dairelerini biz teslim edeceğiz"
"Fikirtepe'nin ilk dairelerini biz teslim edeceğiz" diyen Pana Yapı inşaat Grubu Başkanı A. Mahir Şaşmaz, Fikirtepe'deki sıkıntıların bir bir aşıldığını söyledi. Şirket olarak bölge halkına değer verdiklerini vurgulayan Şaşmaz, "İnsanlara kapımız her zaman açık. Şirket yönetiminde üst seviyedeki insanlara rahatlıkla ulaşabilmek hak sahiplerine bir rahatlık ve güven veriyor. Çoğu firmada olmayan bir özelliğimiz daha var; insanları yarı yolda bırakmayız" dedi.

731 adet daire ile 13 ticari ünite

Pana Yapı imzasıyla yükselen Brooklyn Park projesinde, 731 adet daire ile 13 ticari ünite bulunduğunu söyleyen Mahir Şaşmaz "1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerin yer aldığı projede ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 daireler tercih ediliyor. Şirketin Brooklyn Life projesinde ise iki blokta 425, Brooklyn Dream'de 650 ve Broadway projesinde de 900 civarında konut mevcut" dedi.

Çeşme'de cennet bahçesi

Çeşme'nin en güzel koylarından birinde yer alacak olan 'Çeşme Jardin Eden' için ilk adımı attı. 2016 sonunda tamamlanacak projede 118 villa, 6 konakta toplam 40 rezidans daire ve bir apart otel yer alacak. Projeye 800 metre uzaklıkta ve ev sahiplerinin kullanımına açık bir plajı bulunan Çeşme Jardin Eden, ayrıca Ilıca Plajı'na da 6 km mesafede bulunuyor. Bağdat Caddesi civarında çok sayıda butik proje r. ürettiklerini anlatan Şaşmaz, İzmir Çeşme'de de çok özel bir konsepte sahip mi bir villa ve rezidans projesine başlıyoruz" dedi.  

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181