Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde dönüşüm protokolü imzalandı!
Toplamda 60 milyon dolarlık yatırıma mal olacak Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi kentsel dönüşüm için kolları sıvayan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Fuzul Grup arasında iş birliği protokolü imzalandı.

18 dönümlük alanda hayata geçecek kentsel dönüşüm kapsamında 500 konut inşa edilecek. Sosyal donatı alanları, yeşil alanlar ve teknolojik altyapının önemli bir yer tuttuğu Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde okul ve spor salonu da olacak.

Kasım sonunda başlanması hedeflenen projenin 2 yıldan önce de bitirilmesi planlanıyor. 5 yıl sonra yüzde 30'nun biteceği öngörülen Gaziosmanpaşa'da 15 yıl içerisinde de tüm kentsel dönüşüm faaliyetlerini tamamlanması bekleniyor. 

Katma değeri ile birlikte 150 milyon yatırım değerini bulacak projede ticari ünitelere az yer ayırılacak. Ayrıca Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 18 bin 621 metrekare alanda 150'si hak sahiplerine verilmek üzere 500 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu ve spor salonu inşa edilecek.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181