Gaziosmanpaşa'ya 600 konutluk kentsel dönüşüm projesi!
Kentsel dönüşüm projelerine birbiri ardına başlanan Gaziosmanpaşa'da büyük ses getiren Bizim Haliç projesinin ardından yeni bir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı.

60 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip kentsel dönüşüm projesi için BaşbakanlıkToplu Konut İdaresi (TOKİ), Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Fuzul Grup arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokole göre Fuzul Yapı Gaziosmanpaşa'nın Karayolları Mahallesi'ndeki 18 dönümlük alan üzerinde yaklaşık 600 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek. 24 ayda tamamlanması hedeflenen Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi kentsel dönüşüm projesi TEM'e komşu konumu ile dikkat çekiyor. Projede 150 konut hak sahiplerine tahsis edilecek.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181