GOP Plevne İstanbul projesinin temeli bu gün atılıyor!
İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mevlana Mahallesi Kentsel Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap'ında temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla bugün saat 15.30'da yapılacak. Törenle birlikte Mevlana Mahallesinde toplamda 3 etap halinde yapılacak kentsel dönüşüm projesinin 1. Etap'ının temeli atılacak.

71.734 metrekare brüt alanda yapılacak proje yepyeni bir yaşam alanına dönüşecek. 3 etaptan oluşan GOP Plevne istanbul projesinin inşaat maliyeti 617 Milyon TL olacak ve 1820 konut ve 82 işyeriyle ilçeye yepyeni bir değer katacak. GOP Plevne İstanbul'un 1. ve 2. etaplarında konut ve ticaret birimleri, 3. etapta ise sosyal donatı yapıları bulunacak. 22.300 metrekaresi yeşil alana ayrılan projede, 8.100 metrekarelik sosyal tesis ve 3.100 araçlık otoparkı, 7.750 metrekare park alanı bulunuyor. Proje kapsamında bölgeye 1500 kişilik cami ile 6750 metrekarelik bir alana sahip 24 derslikli okul yapılacak. Proje, ilçenin çehresini değiştirecek, halkımızın daha güvenli yapılarda yaşamasını sağlayacak ve geleceğe ışık tutacak.

Milat Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181