GOP'ta TOKİ ve Fuzul Yapı imzaları attı!
İstanbul Gaziosmanpaşa' nin dönüşümüne katkı sağlayacak projelere bir yenisi daha eklendi. Haftabaşında temelleri atılan 140 milyon dolarlık yatırım değeri olan Bizim Haliç projesinin ardından 60 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek kentsel dönüşüm projesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Fuzul Grup arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol çerçevesinde Fuzul Yapı Karayolları Mahal lesi'ndeki 18 dönümlük alan üzerinde yaklaşık 600 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek. 150 konutun hak sahiplerine tahsis edildiği projenin 24 ayda tamamlanması bekleniyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal Avrupa Konutları TEM'e komşu yükselecek projenin katma değeri ile birlikte 150 milyon dolarlık bir değer oluşturacağını açıkladı.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181