GOP'ta yıl sonuna kadar 4 temel daha atılacak!
Gaziosmanpaşa Belediyesi'nce Merkez Mahallesi İslambey Mevkii'nde yürütülen "We Haliç Gaziosmanpaşa" kentsel dönüşüm projesinin temeli Çevre ve Şehircilik Bakam Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla dün atıldı.

Gaziosmanpaşa'da yürütülen kentsel dönüşüm programının henüz birinci adımının atıldığım söyleyen Bakan Özhaseki, "Projeyi incelediğim kadarıyla gayet güzel, her türlü ihtiyaç düşünülmüş. Sosyal donatı alanları bolca koyulmuş. İnanıyorum ki, bittikten sonra içinde yaşayan insanların da mutlu olacağı bir proje olacak. Gaziosmanpaşa baştan sona yenilenecek ve düzelecek" dedi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da, bu yıl sonuna kadar 4 bölgede daha kentsel dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181