Hasan Tahsin Usta 'Bu yıl içinde dönüşümle 5 temel daha atacağız'!
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçedeki mimar ve mühendislerle bir araya geldi. Organizasyona AK Parti İstanbul Milletvekili Ali Sarıkaya da katıldı. ''Mimar ve Mühendisler Buluşuyor, Yeni Türkiye'yi Konuşuyor'' isimli programda ilk olarak Gaziosmanpaşa'da devam eden 16 yatırım projesinin gösterildiği bir tanıtım filmi izletildi. İnteraktif bir katılım içerisinde gerçekleştirilen programda  Başkan Usta, Gaziosmanpaşa'nın geleceğine yönelik açıklamalarda bulundu. Gelişen ve değişen Türkiye'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Usta, ''Kentsel Dönüşüm'ü ilçemizin %38'lik kısmında başlattık. Bu yıl içinde 5 temel daha atacağız. Hatta kentsel dönüşüm alanlarının dışında kalan bölgelerimizde de bu uygulamayı hayata geçireceğiz. Böylece kentsel dönüşümü topluca ilçe genelimize yaymış olacağız'' dedi. 

Kentsel dönüşüm dışında hayata geçirilmesi planlanan ve e-imzanın bir sonraki aşaması olan mobil belediyeciliği de şu sözlerle açıkladı: ''Hiç belediyeye gelmeden, sadece ofislerinizden, evlerinizden mobil ortamında kendi projenizi sisteme yükleyip aldığınız numaralarla birlikte takip etme imkanı sunarak, belediyeye gelmeden projeden neticeye gidebilecek konuma gelmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bir başka projemiz de bireysel belediyecilik. Bu çalışmayla tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek verileri oluşturacak bir konsept oluşturduk. Telefon, sosyal medya, çağrı merkezi ve daha birçok alanda vatandaşlarımızın bize ulaşması haricinde bir de saha ekiplerimizle evlere gidilerek aldığımız bilgilerden oluşturduğumuz havuz üzerinden her türlü detaylı bilgiyi alıyoruz. Bu süreçte onların analizlerini yapıyoruz ve o analizlerden kişiye göre mahalle ya da sokak üzerinden özel taleplerini değerlendirebilecek bireysel belediyeciliği hayata geçiriyoruz ve bunu daha da ileriye taşımayı düşünüyoruz.'' diye konuştu.

Düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Ali Sarıkaya da katıldı. Sarıkaya Türkiye'nin 2023, 2053, 2071 hedeflerinin olduğunu dile getirerek ''Yatırımların yapılabilmesi için istikrarlı bir Türkiye lazım bu da mimarların desteğiyle olur. İnşallah Cumhuriyetimizin 100. yılında ekonomi olarak dünyada 10. sırada olmayı hedefliyoruz.'' dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181