Havaalanı Mahallesi dönüşüm konutlarında geri sayım başladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Ekim 2012 tarihinde kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 30 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hak sahiplerine anahtarların teslim edileceği projede binlerce işçi, dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN GÖKSU PROJEYİ GEZDİ
Esenler Belediye Başkam Mehmet Tevfik Göksu, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum ile Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm KonutlaRI'nda incelemelerde bulundu. Başkan Göksu, "Cumhurbaşkanımız bize güvenerek 2012 yılında kentsel dönüşüm seferberliğini bu mahallemizden başlatmıştı. Elhamdülillah biz de Cumhurbaşkanımızı mahcup etmedik. Konutları tamamladık ve bugün teslim noktasına geldik. 30 Mayıs 2016 tarihinde saat 14.00'te tüm vatandaşlarımızı, kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreni için Esenler'e davet ediyorum" dedi.

2 BİN 373 KONUT VE 55 İŞYERİ İNŞA EDİLDİ
Esenler Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2 bin 373 konut ve 55 işyeri inşa edildi. 72 bin m2'lik alanda inşa edilen Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konuttan için toplam 760 milyon TL yatırım yapıldı. Yapılan bin 403 konut ve 32 işyerinin kura çekimleri 31 Mart'ta yapılmıştı.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181