İnvest İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!
İnvest inşaat, yeni projesi Vadikoru'yu satışa çıkardı. 3 yeni projeleri daha olduğunu söyleyen İnvest inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, "Yatırımlara devam" dedi. Ayazağa bölgesinin kentsel dönüşümünde projelere imza atan İnvest İnşaat, bölgede yeni bir dönüşüm projesine daha start verdi. Yeni proje Vadikoru ismiyle yükselecek. 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Ayazağa Vadikoru projesinde konut fiyatları metrekare bazında 8 bin liradan başlıyor. Sitede yer alan l+l'ler 67 ile 85 metrekare aralığında, 2+l'ler 105 ile 159 metrekare, 3+l'ler 177 ile 191 metrekare arasında tasarlandı. Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, aynı bölgede yakın bir tarihte başka bir projeye daha başlayacaklarını söyledi.

ARAZİ ALIMI YAPIYOR
Ayazağa bölgesinde 3 yıldır arazi alımı yaptıklarını ve Göktürk bölgesinde de yeni bir projeye başlayacaklarını belirten Uçar, Veliefendi ve Başakşehir projelerine de hız verdiklerini aktardı. Veliefendi projesinde 650 konut ve 100 ticari ünite, 750 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Başakşehir Başakport projesinde ise 1600 konut, 300 ofis ve 140 ticari ünite yer alacak.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181