'İstanbul’da kentsel dönüşümü en iyi şekilde yapan ilçeyiz!'
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü Akel Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi Zeki İşbilir ve site sakinleri, makamında ziyaret etti. Ziyarette; Başkan Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’da başlayıp Türkiye’nin örnek bir deprem dönüşüm projesi haline gelen ‘Dönüşümde Kartal Modeli’ hakkında konuşuldu. Yönetim Kurulu Üyesi Zeki İşbilir ve site sakinleri, Başkan Altınok Öz ile görüş alışverişinde bulundu. 

“İstanbul’da kentsel dönüşümü en iyi şekilde yapan ilçeyiz”
Konuklarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altınok Öz, konuşmasında şunları söyledi: “Kartal’da yerinde, deprem ve kentsel dönüşümü gerçekleştiriyoruz. İstanbul’da kentsel dönüşümü en iyi şekilde yapan ilçeyiz. İnsanları yerinden etmeden, yerinde dönüşümü layığıyla yapan belediye de Kartal Belediyesi’dir. Bugüne kadar deprem dönüşüm projesiyle 36 bin 177 kişiyi depremden kurtardık. Bunu da her gün kendi resmi internet sitemizden açıklıyoruz. Yerinde ve deprem dönüşüm projesi kapsamında konutlarımız yenileniyor. Kartal Belediyesi olarak çevre ve insan odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Site sakinleri adına konuşan Akel Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi Zeki İşbilir de sitelerine verdiği destekten dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkürlerini iletti. Değerli fikirlerini paylaşıp kendilerine yol gösterdikleri için de ayrıca memnuniyetlerini dile getirdi.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181