Kartal'da 'Ant sitesi yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı' yapıldı!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak site sakinlerinin yerinde dönüşüm hakkında merak ettiği sorulara cevap verdi. 

Kartal Merkez Nazım İmar Planı S8 Bölgesindeki TİCTK-2 alanında kalan parsel maliklerini bilgilendirme toplantısı, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Ali Apaydın, Nuran Keriş, Gökhan Yüksel, Plan ve Proje Müdürü Meksude Genç, Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Gökhan Akbulut, Kordonboyu Mahalle Muhtarı Arzu Keskin, ANT Sitesi, Akvaryum Sitesi ve Akasya Sitesi sakinleri katıldı. 

Toplantı kapsamında 28.09.2017 onanlı 1/5000 ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar Planına itirazlar sonucu onanan ve 29.11.2017 tarihinde askıdan inecek olan 13.10.2017 onanlı 1/5000 Ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar Planı Plan Notları değişikliği ile Nazım İmar Planında TİCTK-2 lejantlı alanlara dair getirilen yeni yapılanma şartlarına dair plan hükümlerinin Planın “S8 Alt bölgesinde” yer alan “TİCKTK-2” alanında kalan parselleri nasıl etkilediği, yapılanma ve emsal değerlerinin neler olduğu, yeni oluşacak imar adaları ve mevcut siteler (Ant Sitesi, Akvaryum Sitesi, Akasya Sitesi) bazında parsellerin tek tek veya toplu yapılanmalarının neler getirdiği vatandaşlarla paylaşıldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapılan sunumlar sonrasında gerekli bilgilendirmeyi yaparak, vatandaşlara katılım için teşekkür etti. Bilgilendirme toplantısına katılan vatandaşlar da hem Başkan Altınok Öz, hem de ekibine teşekkür ederek bilgilendirmenin kendileri için çok faydalı olduğunu belirtti. 

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181