Kartal'da dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!
Kartal'da kentsel dönüşümün tıkır tıkır yürüdüğünü söyleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, "Bunun önünde hiçbir engel yok. Yeter ki kefenin cebi var diye düşünrneyelirn" dedi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün geliştirdiği 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile bina yıkırnlarının halkla birlikte törenle kutlanarak yapıldı.

Kordonboyu Mahallesi Tekel Caddesi üzerinde gerçekleşen yıkım törenine, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in yanı sıra site sakinleri katıldı. 8 bin metrekarelik bir alanda yer alan Cemal Ağa Sitesi' nden 3 Blok, Gülhan Apartmanı, Nimet Örs Apartmanı, İyidere Apartmanı ve yanında bulunan 1 yapının törenele yıkırnını Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yakından takip etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı konuşmada:

"Bu binalar sadece depreme dayanıldı binalar değil, kenti geleceğe hazırlayan projeler olmak zorundadır. Ben 32 bini geçen hedefi 100 bin olan bu dönüşümde Kartal Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Öyle bir hala geldik ki Deprem Dönüşüm Müdürlüğümüz başta olmak üzere bu iş Kartal'da tıkır tıkır yürüyor. Bunun önünde hiçbir engel yok. Yeter ki kefenin cebi var diye düşünmeyelim. Müteahhitten ne koparırız, komşulardan ne kaçırırız peşinde koşmazsak bu işler güzelce yürüyor. Allah bu inşa süresince kaza bela vermesin. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin ulic 8 yıl önce

Yuns Mahallesi kendi yakılmasını bekliyor yetkili kimse ilerliyen birşey yok

banner182

banner181