Kartal 'Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 20 gecekondu daha eklendi!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Belediyesi’nin depreme dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaların depremlerde can ve mal kaybına neden olmaması için uyguladığı “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde konutlar hızla yenilenmeye devam ediyor. Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu keaz Hürriyet Mahallesi Özkan Sokak’ta yer alan 11995 ada 23 parsel (20 parselin birleştirilmesi ile oluşan yeni alan) üzerine kurulu 20 gecekondu, yapılacak yıkım töreniyle dönüşmek için ilk adımı atacak.

Hürriyet Mahallesi Özkan Sokak No:46’da yer alan 20 adet muhtelif katlı gecekondunun yıkım töreni 6 Ekim Cuma günü saat 11.00’da yapılacak.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181