Kartal kentsel dönüşüm kapsamında bir yıkım daha!
İlçedeki kentsel dönüşüm zincirine, Çavuşoğlu Mahallesi Kiraz Sokak (5773 Ada/288 Parsel'de bulunan 3 katlı binaya ait dönüşüm projesinde) üzerinde yer alan Kartal ve Çevre Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve akrabalarına ait apartman, düzenlenen törenle yıkıldı. Yıkım törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Ali Apaydın, Nuran Keriş, Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel, Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü personeli, mülk sahibi Nasır Süleymanoğlu ve akrabaları katıldı.

Törene Katılan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, önemli bir programı dolayısıyla törene katılamayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sevgi ve selamlarını ileterek güvenli binalarına kavuşmak için ilk adımı atan daire sahiplerini tebrik ettiğini belirtti. Keriş: “Kartal, değişip dönüşüyor. Sizler de aile olarak birleşip bu dönüşüme dâhil olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum.” dedi. Keriş, iş güvenliğine dikkat edilmesini isteyerek inşaatın kazasız belasız en kısa sürede aileye teslim edilmesi temennisinde bulundu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e kendilerine verdikleri cesaret ve desteklerinden dolayı teşekkür eden mülk sahibi Nasır Süleymanoğlu, “Dönüşüm sürecinde başkanımızın desteği bizim dönüşmemizi sağladı, kendisine tüm akrabalarım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi Kiraz Sokak No:16’da yıkımına başlanan 3 katlı bina için dönüşümde  ilk aşama tamamlanmış oldu. Mevcutta 1 Blok 3 katlı toplam 6 bağımsız bölümden oluşan bina, Mehmet Tekin İnşaat tarafından yapılan yeni projede 9 katlı tek bloktan oluşup içerisinde 18 bağımsız bölüm yer alacak.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181