Küçükçekmece Belediyesi Kanarya Mahallesi kentsel tasarım projesini tanıttı!
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Kanarya Mahallesi 5011 sayılı parseli kentsel tasarım projesi bilgilendirme toplantısında mahalle sakinleriyle buluştu.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Karadeniz, Kanarya Mahallesi 5514 (Eski 5011) sayılı parsel ve çevresini kapsayan alanda dönüşüm odaklı kentsel tasarım projesi hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorularını yanıtladı.

Toplantıda, proje mimarları tarafından Küçükçekmece Belediyesi’nin ilgili bölge için hazırladığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunduğu kentsel tasarım projesi vatandaşlara anlatılarak, talepleri dinlendi.

“HER DUYDUĞUNUZA KULAK ASMAMALISINIZ”
Başkan Karadeniz, vatandaşlardan spekülatif haberlere ve bilgilere kulak asmamalarını rica ederek, “Projemiz, vatandaşlarımızın beklentileri göz önünde bulundurularak onları mağdur etmemek adına en uygun şekilde tasarlandı.  Sosyal alanları, dini tesis alanı,yeşil alanları, parkları ve okul alanlarıyla vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir yapı tasarladık. Bölgede farklı mülkiyet dokusuna sahip olan vatandaşlarla ayrı ayrı bilgilendirme toplantılarında bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Küçükçekmece Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181