Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi 1. etapta ilk kazma yakında vurulacak!
Beyoğlu’nda geleneksel hale gelen “Okul Buluşmaları” projesiyle okulların sorunları yerinde çözüme kavuşturuluyor. Proje kapsamında okul ziyaretlerine ara vermeden devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda bulunan Piripaşa ilk ve Orta Okulu’nu ziyaret etti. Okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya gelen Başkan Demircan, okulun eksiklerinin giderilmesiyle ilgili talep ve önerileri dinledi.

HAK SAHİPLERİYLE ANLAŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE
Velilerin Okmeydanı Dönüşüm Projesiyle ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Demircan, “Okmeydanı’nda dönüşüm için bir taraftan tapuları verirken bir taraftan da kat karşılığı anlaşmaları imzalıyoruz. Projenin birinci etabı olarak tanımlanan Piripaşa Ayazma bölgesindeki hak sahipleriyle anlaşmalar tamamlanmak üzere. İnşallah oradan ilk kazmayı vuracağız. Şuanda hiçbir engelimiz kalmadı. Dönüşüm tamamlandığında Okmeydanı çevresiyle, peyzajıyla, binalarıyla herkesin gelip burada yaşamak isteyeceği bir yer haline gelmiş olacak.” dedi.

Beyoğlu Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181