Pendik Taşlıbayır'da 6400 tapu dağıtılıyor!
Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımına başlanıyor. İmar uygulaması tapuda tescil edilen Taşlıbayır’a ait 6400 adet tapu 1 Mart tarihinden itibaren Pendik Belediyesi tarafından hak sahiplerine verilecek.

Orta Mahallenin tamamı ve Dumlupınar Mahallesinin bir kısmını ilgilendiren Taşlıbayır Kentsel Dönüşüm İmar Uygulaması tapuda tescil edildi. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından Pendik Tapu Müdürü Ali Rıza Çelik’ten  teslim alınan tapular,  hak sahiplerine dağıtılmaya başlanacak. Böylece  çarpık ve yoğun bir yapılaşmanın olduğu bölgede depreme dayanıklı ve sağlıklı kentleşmenin yolu açılmış olacak.

90 Hektar büyüklüğündeki alanda yaklaşık 6.400 malik bulunuyor. Minimum parsel boyutu 3000 m²’nin altında kalmayacak şekilde parselasyon paftası hazırlanan ve imar  dağıtımı da buna göre yapılan alanda uygulamaya giren parsel sayısı 1640 adet oldu. Hak sahipleri, yeni tapularını Pendik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden  (Merkez Bina 3. Kat) 01.03.2017 tarihinden itibaren alabilecek. 

Pendik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181