Pera Park Konutlarında teslim heyecanı!
Deprem dönüşümü nedeniyle yıkımı yapılan ve inşası tamamlanan Pera Park Konutları, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 14 Eylül 2013 tarihinde düzenlenen törenle, Eczacıbaşı Blokları adıyla yıkımı gerçekleşlirilen binanın mülk sahipleri depreme dayanıklı evlerine kavuştu. Müteahhit firma tarafından kısa sürede tamamlanan binalar. Kanal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün katılımıyla hak sahiplerine verildi. Pera Park Konutları olarak adlandırılan sitenin bahçesinde yapılan türeııde dualar ukundu. Duaların aıdından konuşan Pera Park Konudan Sitesi Yönelim Kurulu Başkanı Dursun Özkanlı, sitenin nasıl dönüştüğünü anlattı ve bu dönüşümde büyük rol oynayan destek veren Kartal Bekdiyesi'ne ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz e teşekkür etti.

Gurur duyuyorum

Özkanlı'nın konuşmasının ardından söz alan Başkan Altınok Öz, deprem dönüşümünün ve kentsel dönüşümün güzel bir örneğini yaşadıklarını belirtti. Kartal'ın Belediye Başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade eden Başkan Altınok Öz "Bugün burada ve bu manzara içinde olmak, bana büyük bir gurur verdi. İyi ki Kartal'ın yöneticisiyim. Geçenlerde belediyenin camından Kartal'a baktım. Allah'ın sevgili kuluyum ki böylesine güzel bir ilçenin yönet itişiyim. 1 Mayıs emeğin bayramı. Bu yapılan iki bina da bir emeği ifade ediyor. Bu emekle söz sahibi olan, sıvacısından iş makinesi operatörüne kadar emek veren tüm çalışanları candan kutluyorum. Böylesine güzel bir günde sizlerin yanınızda olmaktan onur duyuyorum. Güvenli, depreme dayanıklı ve iskanlı bir binada oturmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Deprem dönüşümünün ve kentsel dönüşümün güzel bir örneği bu konutlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sıhhat ve mutluluk içinde oturun" dedi.

Gazetemistanbul 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181